Jetspeed

CCM

Made of Hockey

Next Section

Perform Under Pressure Perform Under Pressure

Great speed starts with great fit

Skates so fast, we couldn’t have named them anything else.

Technologies & DESIGN

Tutustu Teknologiaan

CCM JetSpeed-luistin on meidän parhaiten istuva luistin kautta aikojen. Äänivalleja rikkovaan nopeuteen suunniteltu JetSpeed on rakennettu myötäilemään pelaajan jalan muotoja joka puolelta. Tuloksena on luistin joka auttaa tuottamaan luisteluun voimaa jokaisella potkulla.

Suunnittelun takana

Jokaisen mahtavan luistimen takana on he jotka sen rakentavat. Katso miten Jetspeed-luistin tehdään ja kuinka tärkeää luistimen istuvuus on.

Jetspeed Skate

Jetspeed Skate Features

RocketFrame Technology

Luistimen uusi RocketFrame-teknologia lukitsee kantapään sekä nilkan tukevasti paikoilleen ja pitää huolen, että luistin ympäröi pelaajan jalkaa juuri oikeista paikoista. Jetspeed-luistimen ergonominen muotoilu on tehty siten että pelaajan luistelu on uskomattoman tehokasta, koska hukkatilaa ei ole vaan jokaisella luistimen vedolla kaikki voima siirtyy suoraan luisteluun.

Energy Transfer System

Saa kaikki irti joka potkusta CCM CurrexSole-pohjallisella, mikä auttaa pitämään jalan oikeassa kohtaa sekä antaa jalalle sen tuen minkä jokaisen pelaajan jalka yksillölisesti tarvitsee. Näin saadaan kaikki energia jalan liikkeestä suoraan luisteluun.

SpeedBlade 4.0 Holder & HyperGlide Blade

SpeedBlade 4.0 terärungon parempi luistelukulma tuo parannusta vauhtiin ja käännöksiin. Miten olemme tehneet sen? Terärungolle lisätty 4mm auttaa pelaajan tekemään entistä tiukempia käännöksiä. HyperGlide-terä antaa lisää luistoa jäällä.

Ammattilaispelaajat Ammattilaispelaajat

Luistimen vaihto on todella iso juttu ammattipelaajille, me ymmärrämme sen. Tämän ymmärtävät myös pelaajat jotka ovat ottaneet CCM Jetspeedin-luistimekseen NHL Play-offseissa sekä MM-kisoissa tänä keväänä.

PATRICE BERGERON #37
BOSTON BRUINS

Alex Galchenyuk #27
Montreal Canadiens

Jonathan Drouin #27
Tampa Bay Lightning

Mike Hoffman #68
Ottawa Senators

Nazem Kadri #43
Toronto Maple Leafs

Join Us

Gear up to Fly Gear up to Fly

Liity mukaan CCM-tiimiin ja kuule ensimmäisenä uutuuksista, kisoista sekä kaikesta muusta ympärillämme.

Success!

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

Klikkaa tästä löytääksesi lähin CCM-jälleenmyyjäsi

Etsi lähin jälleenmyyjäsi