Jetspeed

CCM

Made of Hockey

Next Section

Perform Under Pressure Perform Under Pressure

Great speed starts with great fit

En skridsko som är så snabb att vi inte kunde ha döpt den till något annat än Jetspeed.

Technologies & DESIGN

Explore the Technology

Med inspiration hämtad från bio-mekanisk data så har CCM Jetspeed utvecklats med vår bästa passform någonsin. Designad för optimal fart - en skoform som är anpassad och utformad för att sluta runt hela foten. Resultatet vi fått fram är en passform som hjälper till att generera mer energi och kraft i varje skridskoskär.

Discover Fit to Fly

Bakom utvecklingen av varje bra skridsko står dom som drömt om den. Visionärerna, designerna och de passionerade hockeyälskarna. Se hur Jetspeed utvecklades och lär dig mer om vikten av en bra passform..

Jetspeed Skate

Jetspeed Skate Features

RocketFrame Technology

RocketFrame teknologin låser fast hälen och vristen samtidigt som skridskon sluter om foten. Denna ergonomiska passform gör att du kan ha god kontakt mellan fot och skridsko oavsett situation, utan onödigt utrymme blir skridskon smidigare och energin kan på effektivare sätt överföras så att du får maximal kraft i varje skär.

Energy Transfer System

Få ut maximalt av varje skär med CCMs exklusiva högteknologiska CurrexSole-fotvalv, utvecklad för att ge en större kontaktyta och bättre tryckfördelning. Detta ger ett bättre stöd och energiöverföring från fot till skridsko. Kombinerat med lättviktskolfiber som yttersula så blir mer kraft överförd från fot till skridsko genom varje skär.

SpeedBlade 4.0 Holder & HyperGlide Blade

Speedblade 4.0 hållaren ger dig en mer aggressiv attackvinkel och en mindre svängradie. Hur har vi gjort detta? Vi höjde hållaren ytterligare 4mm för att du ska kunna ta tightare svängar. Detta tillsammans med HyperGlide skenan med premium-polished stål gör att du får ännu bättre glid och längre skär.

Pro Team Pro Team

Att byta skridskor kan vara en stor sak, det förstår vi! Men kan våra proffs i NHL byta till Jetspeed precis inför NHL-slutspelet 2015, då kan du också!

PATRICE BERGERON #37
BOSTON BRUINS

Alex Galchenyuk #27
Montreal Canadiens

Jonathan Drouin #27
Tampa Bay Lightning

Mike Hoffman #68
Ottawa Senators

Nazem Kadri #43
Toronto Maple Leafs

Join Us

Upplev CCM

GÅ MED I CCM COMMUNITY OCH BLI FÖRST MED ATT HÖRA OM NYA PRODUKTER, TÄVLINGAR OCH EXKLUSIV INFORMATION.

Success!

HITTA EN BUTIK NÄRA DIG

KLICKA HÄR FÖR ATT HITTA EN CCM-ÅTERFÖRSÄLJARE NÄRA DIG

Locate